Korvpallurid alistasid TLÜ/Kalevi

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaidotas Volkus (püsti).
Vaidotas Volkus (püsti). Foto: Mailiis Ollino

Pärnu korvpalli esindusmeeskond võitis täna Audentese spordikeskuses 88:80 TLÜ/Kalevi meeskonda.

Samal ajal tuli Pärnul vastu võtta suur kaotus: tänane mäng oli kestnud vaevalt minuti, kui trauma tõttu pidi väljakult lahkuma ääremängija Mihkel Kirves. Meeskonna peatreener Heiko Rannula märkis vahetult pärast mängu TV6-le, et tõenäoliselt on käeluu murdnud Kirves vigastatud umbes kuu aega.

Endiselt pole täpselt teada, kui tõsine on teisipäeval meistriliiga hooaja esimeses mängus Rakvere Tarva vastu põlvele liiga teinud Silver Leppiku vigastus.

Kuigi kalevlased läksid esimest korda tänast mängu juhtima alles kolmanda veerandi teisel minutil, kulges kogu mäng äärmiselt tasavägiselt. Edu kasvatamist alustas Pärnu viimase veerandi teises pooles.

Endale iseloomulikult mängis tulemuslikult ja äärmiselt enesekindlalt Vaidotas Volkus, kes viskas 31 punkti ja hankis seitse lauapalli. Et Volkus oli rünnakul kindlus ise, ei jäänud vastastel tihti muud üle kui viskele minevale leedulasele viga teha. Nii kogusid TLÜ/Kalevi mängijad Volkuse vastu üheksa viga.

Edvinas Šeškus viskas 19 punkti ja võitles Pärnule seitse lauapalli. Reinar Hallik viskas 15 punkti. Kaheksa punkti visanud Norman Käbin jagas tiimikaaslastele seitse tulemuslikku söötu.

TLÜ/Kalevi tulemuslikemad olid Khyle Marshall, Jahmal Jones ja Mihkel Kurg, kes viskasid vastavalt 15, 14 ja 13 punkti.

Pärnu Sadama nime kandev suvepealinna esindustiim on turniiritabelis võidu ja kaotusega kaheksa meeskonna konkurentsis viies.

Järgmine Pärnu korvpalliklubi Eesti meistriliiga mäng on 15. oktoobril kodusaalis Tartu ülikooli meeskonnaga. Teisipäeval võõrustab Pärnu Balti liiga mängus Kedainiai Nevežist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles