Pärnumaa noored kutsuvad toetama tegude kalendrit

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa noored paluvad Hooandjas toetada 2017. aasta tegude kalendrit.
Pärnumaa noored paluvad Hooandjas toetada 2017. aasta tegude kalendrit. Foto: facebook.com/tegudekalender

Pärnumaa noored paluvad Hooandjas toetada 2017. aasta tegude kalendrit, mille varasemad väljaanded on jõudnud 37 000 majapidamise seinale.

Tegude kalendri igale päevale on kirjutatud üks lihtne ja armas tegu, olgu selleks siis sõbra kallistamine või vanadele sõpradele kirjutamine. "Igapäevane kiire eluviis võib panna unustama, kui tähtis on teiste abistamine, kallistamine või "Ma armastan sind" ütlemine. Seepärast ongi tegude kalender Sulle hea abimees, mis sellised lihtsad asjad meelde tuletab," selgitavad kalendri koostajad Hooandjas.

Tegude kalendri mõte sai alguse Pärnu Raeküla kooli majandusõpetuse tunnist ja selle eesmärk oli rõõmustada oma lähedasi. Peagi märkas noori Eesti suurim kalendritootja Timer, kes ettevõtmist toetama asus. Viie aasta jooksul on kalender jõudnud 37 000 inimeseni, ainuüksi e-poe kaudu müüdi neid eelmisel aastal 1500.

Kümne päeva jooksul on toetamisüleskutset Facebookis vaadanud üle 44 000 inimese. Rahakogumine kestab 16. oktoobrini, praegu on kalendri väljaandmiseks vajaminevast 2000 eurost kogutud 643.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles