Motomehed kihutasid Rahvuste krossil poodiumile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti trio (vasakult Martin Filatov, Kaspar Kangur ja Kevin Saar) kihutas Rahvuste krossil Prantsusmaal kolmanda auhinna vääriliselt.
Eesti trio (vasakult Martin Filatov, Kaspar Kangur ja Kevin Saar) kihutas Rahvuste krossil Prantsusmaal kolmanda auhinna vääriliselt. Foto: Erakogu

Quadracer’ite Rahvuste krossil Prantsusmaal võitsid Eestit esindanud pärnakad Kevin Saar ja Kaspar Kangur ning Põlva motosportlane Martin Filatov 20 riigi konkurentsis Hollandi ja Prantsusmaa järel kolmanda koha.

Esimeses sõidus kihutas Pärnu motoklubi tulevikulootus, 16aastane Saar, finišisse neljandana ja Filatov lõpetas 11. positsioonil. Teises sõidus oli meie meestel kõige rohkem ebaõnne, kuna Paikuse klubi sõitja Kangur kukkus ja sai 20. tulemuse. Filatovile kuulus kuues koht.

Kolmandas sõidus pääses selle aasta Eesti ja Läti meister Saar stardist hästi minema ja finišilipu langedes kaotas esimest korda Rahvuste krossil kihutanud noormees võitjale Adrian Mangieu’le Prantsusmaalt vaid kolme sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles