Jõulumäel selgusid murdmaajooksu Eesti meistrid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi Kaisa Kukk (nr 1) jooksis kaheksa kilomeetri vältel olümpiasportlase Kaidi Kivioja (nr 27) kannul, pani ta lõpuks oma paremuse maksma.
Kuigi Kaisa Kukk (nr 1) jooksis kaheksa kilomeetri vältel olümpiasportlase Kaidi Kivioja (nr 27) kannul, pani ta lõpuks oma paremuse maksma. Foto: Mailiis Ollino

Laupäeval Eesti kergejõustikuliidu eestvõttel Jõulumäe tervisespordikeskuses toimunud murdmaajooksu võistlustest võttis osa mitusada sportlast, nende hulgas paar olümpialast.

Korraga peeti Jõulumäe metsade vahel Eesti murdmaajooksu karikavõistlused ja Eesti meistrivõistlused meeste 12 ja naiste kaheksa kilomeetri jooksus.

Meeste 12 kilomeetri jooksu arvestuses tuli ajaga 41.25 Eesti meistriks KJK Lõunalõvi esindav Ivan Ivanov. Talle järgnesid Treeningpartneri jooksja Dmitri Aristov (42.29) ja SK Jooksupartneri sportlane Ülari Kais (42.32).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles