Aida sügisregatil jagati auhindu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masu meeskond teenis Aida sügisregatil esimese auhinna.
Masu meeskond teenis Aida sügisregatil esimese auhinna. Foto: Valdor Telve

Pärnu jahtklubi purjespordikool korraldas klubikaaslastele regati, kus staažikate merekarude meeskondades sättisid soote meie noorpurjetajad ja nende isad-emad.

Mõõduka põhjatuule toel startis jahtklubi akvatooriumilt pea poolteist tundi kestnud regatile seitse avamerejahti. Esimesena jõudis finišisse Keith Luuri juhitud Masu, teise auhinna teenis Rasmus Maalinna võistkond jahil Aida ja kolmandaks tuli Loone Viisuti tiim jahil Freya.

“Võistlus oli stardist finišini väga pingeline,” rääkis Aida pardal purjetanud Maret Pais. “Kui regati sekretariaat oli kõigi jahtide distantsi läbimise ajad koefitsientidega läbi korrutanud, selgus, et kaotasime Masule 23 ja edestasime Freyat kolme sekundiga. Meie naistetiim otsustas seekord kutsuda roolimeheks Rasmuse. Nagu hiljem selgus, sai ta oma ülesandega korralikult hakkama.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles