Galerii: Pillerpalli lasteaias peeti olümpiamänge

, Pillerpalli lasteaia liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobri esimesel nädalal toimusid Pärnu Pillerpalli lasteaia teised olümpiamängud.

Olümpiamängudeks hakkasime valmistuma juba kevadel, kui otsustasime osaleda konkursil „Nutiküürust priiks“. Konkursitöö kirjutasid õppealajuhataja Halliki Tammiste ja liikumisõpetaja Sirje Aoveer.

Suve hakul saime Pärnumaa tervisenõukogult teate, et meie üritust toetatakse. Meil oli vajaminev rahasumma koos, et osta medaleid ja diplomeid, muusikavahendeid, hularõngaid, oakotte, pallivõrke, ristmatti, mullivedelikku, bürootarbeid ja šokolaadist medaleid.

Olümpiamängud algasid Eesti sportlasi tutvustava esitlusega, järgnes avamine, millest võtsid osa kõik lasteaia lapsed ja täiskasvanud. Avamine algas rongkäiguga, millele järgnesid õppealajuhataja tervitussõnad ja Pillerpalli laulu laulmine. Olümpiatõrviku süütamise au sai osaks lasteaia direktorile.

Järgmistel päevadel sporditi: kavas oli 30 meetri jooks, täpsusvise ja hoota kaugushüpe. Iga laps pingutas parima tulemuse nimel. Kui nooremad lapsed said võistlemiskogemuse ja nautisid mängimist, siis nelja- kuni kuueaastaste tüdrukute ja poiste tulemused fikseeriti ja reastati paremusjärjekorda.

Tegevusrohke nädal lõppes perepäevaga, kus üllatuskülaliseks oli olümpiamängude pronksmedalist Allar Raja, Rio suveolümpiamängude maskott kollane kass Vinicius ja kohalikud Pärnu kassid Nurrikud.

Raja pani alade võitjatele kaela metalse medali ja kiitis tublisid spordilapsi. Lastel ja nende vanematel oli võimalus esitada olümpiavõitjale küsimusi ja teha koos pilti.

Perepäeval sai lustida kuues mängukeskuses, kus tegevust juhendasid õpetajad, kes olid maskeerunud kassideks. Igas keskuses ootas osalisi lasteaia kokkade ettevalmistatud juurviljakandik.

Suur tänu kõikidele kolleegidele, kes aitasid kaasa olümpiamängude õnnestumisele! Nädal oli teguderohke. Me hoolime, hindame ja tunnustame igat last. Aitäh peredele, kes leidsid aega oma pesamunaga mängima tulla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles