Võrgumeestel algab lõvijaht

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alles sel nädalal esimest korda täies koosseisus kokku saanud Pärnu võrkpalliklubi meeskond loodab mängumootori korralikult tööle saada detsembriks.
Alles sel nädalal esimest korda täies koosseisus kokku saanud Pärnu võrkpalliklubi meeskond loodab mängumootori korralikult tööle saada detsembriks. Foto: Urmas Luik

Võrkpallisõpradel on aeg suveks kappi pandud trummid ja pasunad taas välja otsida ja nädalavahetusel algaval uhke lõvikarikaga Eesti-Läti-Leedu ühisliiga turniiril Pärnu võrkpalliklubi meeskonnale tribüünidele kaasa elama minna.

Ülehomme Tallinnas TTÜ vastu platsile jooksva ja pühapäeval Selverit võõrustava Pärnu võrkpalliklubi meeskonna ambitsioonid pole mingil määral väiksemad kui eelmistel hooaegadel ja karikaid-medaleid minnakse nõutama nii tänavu Credit24 nime kandva Balti ühisliigas, kodustel meistrivõistlustel kui karikasarjas.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel jätab traditsiooniliselt favoriidikoorma konkurentide õlule. Tema hinnangul on tänavu peamised tiitlipretendendid Tallinna Selveri ja Tartu meeskond, Pärnu koos Rakvere klubiga ja Läti ja Leedu tugevamad klubid võiksid kaasa rääkida järgmiste kohtade jagamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles