Andres Adamson seikleb fotoretkedel

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toscanas (taustafotol) veetis Andres Adamson neli päeva, pildistades maalaineid varahommikust ööpimedani.
Toscanas (taustafotol) veetis Andres Adamson neli päeva, pildistades maalaineid varahommikust ööpimedani. Foto: Alar Raudoja

Andres Adamson põrutas läinud kevadel ühte oma unistuste paikadest – maalilisse Toscanasse, et pildistada varavalgest õhtupimedani lainetavaid maastikke. Tuleval kevadel plaanib ta sinna tagasi sõita, et juba koos omasuguste fotohuvilistega maastikumaagiat objektiivi püüda.

Teine koht maakeral, kus Adamson on korduvalt fotoretkedel käinud, on Põhja-Indias asuv väike Tiibet Ladakh. Himaalaja ja Karakorumi mäeahelike vahel õilmitseval kultuuril ja maastikul on seletamatu võlu.

Kolleegi vaimustus on nakatanud teisigi fotohuvilisi. Kuna sellistele rännakutele on mõttekas minna umbes kaheksaliikmelise kambaga, on tuleva suve India retke seltskond juba koos ja kes hulka ei mahtunud, kavatsevad retkest osa saada ületuleval suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles