Uulu mudilased harjuvad sõimeeluga

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rongijuht Raven sõidutab oma esimesel lasteaiapäeval ema Piret Paitsi. Ühes sõimerühma avamisega laiendas Uulu lasteaed ka hooviala, rajades kõige pisematele omaette mänguplatsi.
Rongijuht Raven sõidutab oma esimesel lasteaiapäeval ema Piret Paitsi. Ühes sõimerühma avamisega laiendas Uulu lasteaed ka hooviala, rajades kõige pisematele omaette mänguplatsi. Foto: Mailiis Ollino

Tosin aastat tagasi avati Uulu lasteaias esimene aiarühm, millele hiljem lisandus kolm rühma. Nüüd on lasteaed veel kosunud, sest sellest nädalast töötab lasteaias esimene sõimerühm kõige pisematele lastele.

Tahkuranna vallavanema Karel Tölbi sõnutsi on vallarahvas sõimerühma ammu oodanud. “Sõimekohtade järele on elanikud väga palju küsinud, aga varem ei olnud meil võimalik lasteaeda rühma võrra laiendada. Selleks nappis ruumi,” seletas Tölp.

Uulu lasteaed asub kunagises kolhoosikontoris, kus kõik ruumid olid viimseni hõivatud. Pinnakitsikusest päästis lasteaia riigiettevõte Eesti Post, mis pani oma Uulu kontori kinni ja andis vallale võimaluse lastevanemate soovile lõpuks vastu tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles