Pärnus ehitakse pimedaks ajaks kaks helkuripuud

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helkur puu otsas.
Helkur puu otsas. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsuse, Tre Raadio ja Naabrivalve Papiniidu sektori eestvedamisel jätkatakse ühisprojektiga "Helkuripuu" sel aastalgi.

Eesmärk on eelkõige teadvustada ja meelde tuletada, et pime aeg on tulekul ja lihtsaim viis end pimedal ajal nähtavaks teha on kanda helkurit.

Esmaspäeval, 17. oktoobril kell 12 avatakse helkuripuu Lastepargis, kus puud aitavad ehtida vabakooli teise klassi lapsed, Lõvi Leo, Tre raadio töötajad, Pärnu politseijaoskonna ja linnavalitsuse ametnikud ja linnakodanikud. Kell 16 ehitakse helkuripuu Mai elamurajoonis kino Mai bussipeatuse kõrval.

Helkuripuudele saavad helkuri lisada kõik soovijad ja sealt võtta helkuri liiklejad, kellel on vaja end pimedal ajal nähtavaks teha. Kui kellelgi on kodus üle mõni helkur, tasuks need kindlasti puudele riputada. 

Projekti eestvedaja Regina Atka-Jaakson kutsub üles kõiki koole, lasteaedu ja ettevõtteid ettevõtmisega ühinema ja oma puu tegema, et helkuri saaks igaüks, kel see veel puudu või kadunud on. 

Helkuripuud jäävad ehteisse valgemate ööde tulekuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles