Endla kutsub sünnipäevanädalal teatrisündmustest osa saama

Raido Keskküla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endla teater.
Endla teater. Foto: ETM fotokogu

Endla teater tähistab oktoobris oma 105. sünnipäeva. 17.–22. oktoobrini kutsub Endla kõiki teatrisõpru paljudest üritustest osa saama.

Esmaspäeval avatakse Port Artur 2 kolmandal korrusel näitus "Leide Endla plakatiarhiivist". Näitusel saab nautida Endla lavastuste plakateid läbi ajaloo. Näitus jääb avatuks 7. novembrini. Selsamal õhtul algab Teatrikohvikus Endla teatri teemaline viktoriin. Osaleda saavad kolme- kuni kuueliikmelised võistkonnad. Parematele on auhinnad.

Neljapäeval toimub Teatrikohvikus avalik vestlusring "Milleks Pärnu linnale Endla teater?". Omavahel vestlevad Pärnu abilinnapea Rainer Aavik, volikogu esimees Andrei Korobeinik, haridus- ja kultuuriosakonna juhataja asetäitja Ela Tomson, kultuuriministeeriumi teatrinõunik Katre Väli ja Endla teatri direktor Roland Leesment. Vestlust modereerib Endla teatri kommunikatsioonijuht Hedi-Liis Toome.

Reede õhtul esineb Teatrikohvikus muusikaline kollektiiv 10 Minutit Hirmu. Bänd koosseisus Ott Kilusk, Lauri Kink, Jaanus Mehikas ja Kait Kallau kannavad muusikalisel moel ette Ott Kiluski luulet. Üritus on tasuta.

Laupäeval esietendub suures saalis Ray Cooney ja John Chapmani tragikomöödia "Mitte praegu, kallis!". Etendusele järgneb meeleolukas pidu Sammassaalis. Laupäeval toimub ka Sepo Seemani monolavastuse "Eesti mees ja tema poeg" sajas ja viimane etendus Endla Küünis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles