Õppetööga pusivad vanemad annavad eeskuju

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta õppija Merle Ojasoo on seda meelt, et õppides teed midagi head iseendale ja teistele. Suhtled rohkem, oled avatud ja endaga rahul – sellised inimesed meeldivad kõigile.
Aasta õppija Merle Ojasoo on seda meelt, et õppides teed midagi head iseendale ja teistele. Suhtled rohkem, oled avatud ja endaga rahul – sellised inimesed meeldivad kõigile. Foto: Urmas Luik

Õppetöödega pusivad vanemad on lastele hea eeskuju. “See ehk näitab neile, et kui oled kohustuse võtnud, tuleb seda täita,” nendib Pärnu aasta õppija Merle Ojasoo.

39aastane Merle on kolme lapse ema, kes jõuab palju ega karda muutusi. Õpingutele ja karjäärile tagasi vaadates meenub esimene ebaedu, kui keskkooli lõpetaja jäi inglise filoloogia erialale pürgides napilt joone alla.

Valikuid kaaludes jätkas elluastuja uuel rajal ning alustas pangandus- ja ärijuhtimisõpinguid. Töö leidmiseks ei olnud vaja kodulinnast lahkuda, sest siinsetes pankades vajati noori spetsialiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles