Huvi kalatöötlemise vastu tõi Ecofarmi palju külastajaid

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud toiduainetööstuse nädalal väisas Audru vallas Lemmetsa külas tegutsevat Ecofarmi kalatöötlemiskompleksi 142 inimest. Arhiivifoto.
Avatud toiduainetööstuse nädalal väisas Audru vallas Lemmetsa külas tegutsevat Ecofarmi kalatöötlemiskompleksi 142 inimest. Arhiivifoto. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Avatud toiduainetööstuse nädalal väisas Audru vallas Lemmetsa külas Ecofarmi kalatöötlemiskompleksi 142 inimest.

Kalakasvatajate ühistu Ecofarmi assistendi Heidi Viljaku sõnutsi külastasid neid grupid Olustvere teenindus-ja maamajanduskoolist, Raeküla koolist, Pärnumaa kutsehariduskeskusest ja nii-öelda inimesed tänavalt.

"Tutvustasime tulijatele meie tootmisruumi, seadmeid ja tootmisprotsesse. Kõige rohkem esitasid külalised küsimusi töödeldava kala päritolu ja kalatöötlemisseadmete kohta. Ilmselt meie inimesed kalatöötlemisest eriti ei tea, sest seadmed on spetsiifilised, küsimusi nende kohta tuli palju ja masinaid uuriti hoolega," avaldas Viljak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles