Lugeja pilt: Pärnu taevas nähti tundmatuid objekte

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklejad peavad pimeduses kobama.
Liiklejad peavad pimeduses kobama. Foto: Varje Tipp

Pärnu Mai rajoonis elav pere märkas laupäeva südaöö paiku taevas viit-kuut kummalist objekti, mis hõljusid kiiresti maa kohal.

„Ma ei julge öelda, et need olid UFOd,“ ütles toimetusele vihje saatnud Varje Tipp. „Aga need objektid liikusid jube kiiresti maa kohal ja nad justkui hõljusid õhus. Nad tulid üksteise järel, esmalt üks, siis teine ja nii edasi. See oli müstiline ja kummaline vaatepilt.“

Naise seletuse järgi olid objektid kollakas-oranžid ja tulid Sunseti klubi poolt. Objekte binokliga vaadelnud Tippi poeg lisas, et objektid olid justkui kolmnurkse kujuga. Kohati muutsid objektid kuju.

Naise teatel olid taevas nähtud objektid päris suured ehk lendlesid madalalt, kuid sealjuures ei teinud mingit häält. „See oligi veel kõige müstilisem,“ lisas Tipp. „Objektid olid täiesti vaiksed, seega ei saanud nad olla helikopterid.“

Tipp üritas objekte filmida, kuid see ei õnnestunud tal eriti hästi. Toimetusele edastas ta väikse filmilt välja võetud kaadri.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles