Pärnu kaotas parema treenitusega Tartule

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norman Käbin (palliga) pani esimese veerandi lõpus publiku lausa hulluma, kui tabas viske oma väljakupoolelt.
Norman Käbin (palliga) pani esimese veerandi lõpus publiku lausa hulluma, kui tabas viske oma väljakupoolelt. Foto: Ardi Truija

Kohalik korvpalli esindustiim võitles laupäeval Pärnu spordihallis Tartu vastu nii kirglikult, et kodumeeskonna poolehoidjad jäid pärast mängu omadele aplodeerima. Ometi pidid pärnakad Eesti meistriliiga mängus tunnistama Tartu Ülikooli meeskonna 81:68 paremust.

Pärnu meeskonna vahetusmeeste pink oli niisama pikk kui vigastatutel: kolme võistlusvormi selga tõmmanud korvpalluri kõrval elas omadele plaksutades kaasa niisama palju pikka dressi riietunud mehi. Teistest mõnevõrra tülikam oli plaksutada ehk neljapäeval operatsioonil käinud Mihkel Kirvel, kelle vasak käsi on veel kipsis.

Tartu meeskonna peatreener Gert Kullamäe tõdes vahetult pärast mängu, et võit ei tulnud sugugi kergelt. “Raske mäng, eriti esimesel poolajal,” lausus Kullamäe. “Arvan, et kolmanda veerandi algus sai määravaks: alustasime väga hästi, kõik olid kohe valmis.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles