Potentsiaal jäi avamata

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreener Avo Keel nägi pühapäevases Balti võrkpalliliiga kaotusmängus Tallinna Selveri vastu enda juhendatavate (oranžis vormis) mängus puudujääke peaaegu igas elemendis.
Pärnu võrkpalliklubi meeskonna peatreener Avo Keel nägi pühapäevases Balti võrkpalliliiga kaotusmängus Tallinna Selveri vastu enda juhendatavate (oranžis vormis) mängus puudujääke peaaegu igas elemendis. Foto: Ardi Truija

Võrkpalli Balti liiga avanädalavahetusel läksid pühapäeval Pärnu spordihallis kohe kokku mulluste Eesti meistrivõistluste finalistid ja kohalik meeskond oskas tõusude-mõõnadega kulgenud mängus edu käest anda ja kaotada mullusele parimale Tallinna Selverile 2:3.

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel saatis väljakule Markkus Keele, Taavet Leppiku, Harri Palmari, Toms Švansi, Aleksandrs Kudrjašovsi, Edvarts Buividse ja libero Edgar Järvekülje. Vahetusest sekkus meeskonna kapten Sander Rätsep.

“Püüan mehi mängitada selle järgi, kes on treeningutel parem,” põhjendas Keel Eesti-Läti kooslust. “Sander võib mängida nii nurga- kui diagonaalründajana ja seetõttu hoian teda ja kasutan positsioonil, kus vaja.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles