Invateater astub varjust välja

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Oopkauba (keskel) sõnul on invateatris tipp-topp näitlejate vägi. Märten Heinloo (vasakul) leidis omale hobi teatrinäitlejast õe Kersti eeskujul.
Margus Oopkauba (keskel) sõnul on invateatris tipp-topp näitlejate vägi. Märten Heinloo (vasakul) leidis omale hobi teatrinäitlejast õe Kersti eeskujul. Foto: Mailiis Ollino

Novembris aastaseks saav Pärnu invateater OOP tuli äsja välja oma esimese lavastusega “Taara”, mis mängib sõna mitmetähenduslikkusega.

Invateatri eestvedaja Margus Oopkauba järgi omale nime saanud kollektiiv esitas näitemängu esimest korda läinud reedel oma kodus ehk Riia maanteel Pärnu erivajadustega inimeste rehabilitatsioonikeskuses ja teist korda pühapäeval Endla teatris Pärnumaa puuetega inimeste kultuurifestivalil-messil.

Invateater OOP loodi mullu sügisel ja selle eesmärk on pakkuda dramaturgilist psühhoteraapiat esmajoones füüsilise või psüühilise erivajadusega inimestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles