Pärnu võõrustab Läänemere-äärsete riikide turismiasjalisi

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerofoto Pärnust.
Aerofoto Pärnust. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tartu ülikooli Pärnu kolledž koostöös Pärnu linnavalitsuse, ettevõtluse arendamise sihtasutuse turismiarenduskeskuse ja teiste koostööpartneritega korraldab homme ja ülehomme Pärnus Läänemere maade turismifoorumi, mille eesmärk on tuua kokku turismiasjalised kõigist Läänemere maade riikidest: Eestist, Lätist, Leedust, Poolast, Saksamaalt, Taanist, Rootsist, Soomest, Venemaalt ja Norrast.

Turismifoorum toimub Eestis esimest korda ja nüüdse koosolemise teema on hooajalisus ja jätkusuutlikkus.

"Tartu ülikooli Pärnu kolledžil ja Pärnu linnal on hea meel tervitada Läänemere-äärsete riikide turismiasjalisi sügiseses Pärnus, et üheskoos arutada turismisihtkohtade hooajalisuse vähendamise ja pikaajalise jätkusuutlikkuse saavutamise teemadel," sõnas Pärnu kolledži turismiosakonna juhataja Heli Müristaja

Peale ettekannete toimuvad eri teemadel interaktiivsed töötoad, näiteks "Baltic Sea Culinary Routes", "Cultural Tourism", "Active Tourism", "Sustainable Projects", "Coopreation between Educational Institutions and Tourism Sector".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles