Filmiklubi Versus alustab hooaega

Karin Klaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesena saab filmiklubis näha dokumentaalfilmi "Juurdumine: Wangari Maathai visioon" tragist Keenia naisest, kelle puudeistutamise idee kasvas üleriigiliseks aktsiooniks.
Esimesena saab filmiklubis näha dokumentaalfilmi "Juurdumine: Wangari Maathai visioon" tragist Keenia naisest, kelle puudeistutamise idee kasvas üleriigiliseks aktsiooniks. Foto: promo

Neljapäeval oodatakse dokumentaalfilmihuvilisi kohvikusse Versus, kus teist hooaega alustab Versuse filmiklubi. Aktuaalsetel teemadel tõsielufilme näidatakse iga kuu kolmandal neljapäeval algusega kell 19.

Esimesena linastub film "Juurdumine: Wangari Maathai visioon" Nobeli rahupreemia laureaadist keenialanna Wangari Maathaist. Naise lihtne puudeistutamise idee kasvas üleriigiliseks liikumiseks, mis peale keskkonna kaitses inimõigusi ja demokraatlikke väärtusi Keenias. See on inspireeriv lugu sellest, kui oluline on julgus seista õigluse ja parema maailma eest.

Filmijärgses arutelus osalevad ekspertidena raamatu "Minu Keenia" autor Janika Tamm ja erametsakonsulent Teet Killing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles