Parimad sõidavad üleriigilisele võistlusele

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasium.
Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: Urmas Luik

Pärnu linna ja maakonna õpioskuste võistlusel said linnakoolidest esikoha Sütevaka humanitaargümnaasiumi õppurid ja maakonnast oli kõige tublim Paikuse põhikooli esindus: mõlemad võistkonnad esindavad Pärnumaad 22. oktoobril Võrus Kreutzwaldi koolis üleriigilisel mõõduvõtul.

Sütevaka gümnaasiumi võistkonda kuulusid Grete-Anelle Hall, Lisanna Jepiselg, Arno Kert Kaas, Maria-Brigitta Kaevand, Emma Liisa Lõhmus. Õppureid juhendas õpetaja Eve Salla.

Paikuse põhikooli eest võistlesid Riin Annusvere, Triin Kose, Kristin Laanemets, Pille-Riin Reigo ja Karoliine Tarjus. Noori juhendasid õpetajad Liina Kivisto, Maarja Tärk ja Külli Jürisoo.

Pärnu koolidest tuli teiseks Mai kool ja kolmandaks Kuninga tänava põhikool, kodumaakonna koolidest saavutas teise koha Audru kool ja kolmanda koha Kilingi-Nõmme gümnaasium.

Üleriigiliste õpioskuste võistluste korraldaja on Tallinna ülikool koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles