Saarde valla auraamat täienes

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimlemisklubi Githa treener, Saarde valla auraamatusse kantud Eha Smolina on Kilingi-Nõmmes tuntud kui pühendunud iluvõimlemistreener.
Võimlemisklubi Githa treener, Saarde valla auraamatusse kantud Eha Smolina on Kilingi-Nõmmes tuntud kui pühendunud iluvõimlemistreener. Foto: Mailiis Ollino

Saarde valla auraamat täienes seitsme sissekande võrra, sinna kirjutati kahe aasta noore aunimetuse pälvinu ja valla väikese vapimärgi viie kavaleri nimi.

Saarde vallavanem Andres Annast märkis, et laureaadid selgitas volikogu ja tunnustusega kaasnes preemia, mis valla väikese vapimärgi puhul on võrdne aasta keskmise brutopalgaga.

Vapimärki saab oma kuuerevääril kanda Peep Kaljuste, kes on edukalt juhtinud eri organisatsioone ja ettevõtteid ja andnud suure panuse Saarde kihelkonna ajaloo uurimisse ja trükisõnas jäädvustamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles