Metsamoor õpetab mõistma isusid

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irje Karjus.
Irje Karjus. Foto: Erakogu

Reedel jagab oma kogemusi Pärnus Maarja-Magdaleena gildi tervisetoidukojas Lõuna-Eestis tegutsev taimetark ja fütoterapeudist metsamoor Irje Karjus.

Karjus teeb ettekande teemal "Toidu energeetika ja isude sõnumid". Juttu tuleb emotsionaalsest söömisest, isude mõistmisest, seedimist ja kaalulangetamist toetavatest taimedest, keha, hinge ja vaimu puhastumisest. Karjus räägib, kuidas otsida taime, millest on abi, millisest toidust hoiduda ja missugune võiks olla parim põhjamaine toiduvalik.

Karjus on taimemaailma uurinud ja taimedega ravinud 25 aastat. Ta on kirjutanud tosin ravimtaime- ja loodusraviteemalist raamatut. Tegutseb herbaatika ja holistilise fütoteraapia koolis õppejõu ja loodusterapeudina. On eestimaisel toorainel põhinevate loodustoodete ettevõtte omanik ja koolitanud huvilisi loodusravi teemadel üle 15 aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles