Enamik süttimisohtlikke Samsunge on poodidesse tagastatud

Riina Martinson
, Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baltikumis ei jõutud ülekuumenemis- ja süttimisprobleemidega Samsung Galaxy Note7 nutitelefone palju müüa. Foto on illustreeriv.
Baltikumis ei jõutud ülekuumenemis- ja süttimisprobleemidega Samsung Galaxy Note7 nutitelefone palju müüa. Foto on illustreeriv. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kuna Samsungi uuel mudelil Galaxy Note7 on olnud probleeme ülekuumenemise ja süttimisega, lõpetati selle müük. Samsung palub kõikidel mudeli omanikel selle akut mitte laadida, seade välja lülitada ja müügikohas teise mudeli vastu vahetada.

Uusi telefone hakati maailmas müüma augusti keskel. 1. septembriks oli juba 35 õnnetuse teadet. Eestis pole Note7ga teadaolevalt probleeme olnud.

Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma rääkis, et Baltikumis ei jõutud neid telefone palju müüa. "Eestis on välja vahetamata hinnanguliselt üle paarikümne seadme," lisas ta. "Oleme kõikidele Note7 omanikele saatnud meeldetuletuse palvega seade välja lülitada ja ära vahetada."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles