Ühe kontoritooli Pärnust Viljandimaale vedamiseks korraldati konkurss

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontoritool. Foto on illustreeriv.
Kontoritool. Foto on illustreeriv. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES/PM/SCBAPIX BALTICS

Töötukassa kuulutas välja hinnapakkumiste vooru, mille käigus soovib leida inimest, kes transpordiks ühe kontoritooli Pärnust Viljandimaale.

Töötukassa soovib hinnapakkumist ühe kontoritooli kolimisele ühest maakonnast teise, seisab vedajatele saadetud kirjas. Kontoritool on kasutusvalmis, selle kõrgus umbes 1320 millimeetrit ja jalaristi diameeter 650 millimeetrit, vahendas portaal logistikauudised.ee.

Veel on kirjas öeldud, et tool tuleb transportida Pärnu töötukassa osakonnast Kõo külla Viljandimaale. Ettevõte peab olema valmis viima kontoritooli ühest piirkonnast teise kolme tööpäeva jooksul alates tellimise hetkest. Edukaks tunnistatakse pakkumus, mille kogumaksumus ilma käibemaksuta on madalaim.

Cargobusi esindaja selgitas Logistikauudistele, et sellise teenuse hinnanguliseks maksumuseks võib kujuneda viis kuni kümme eurot, millele lisanduks käibemaks.

Töötukassa selgitas sotsiaalmeedia vahendusel, et tegemist on erivajadusega kliendi tarbeks kohandatud kontoritooliga, mille kasutamise üks klient lõpetas ja tool anti kasutada uuele kliendile teises maakonnas. 

Kahe töötukassa maakondliku osakonna vahel tooli transportimiseks võeti vastavalt Euroopa Sotsiaalfondi reeglitele kolm hinnapakkumist. Töötukassa maakondlikes osakondade ei tööta halduspersonali, seetõttu ostetakse transporditeenus sisse, teatas töötukassa oma Facebooki kontol.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles