Kerget teenistust ei maksa linnaasutuse kohvikul loota

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päevasel ajal on Pärnu spordihalli kohvik tavaliselt tühjavõitu. Kui majas on mõni suurem võistlus, avaneb siin hoopis teistsugune vaatepilt.
Päevasel ajal on Pärnu spordihalli kohvik tavaliselt tühjavõitu. Kui majas on mõni suurem võistlus, avaneb siin hoopis teistsugune vaatepilt. Foto: Urmas Luik

Pärnu linnale kuuluvas asutuses söögikohta pidada on midagi muud, kui omada pubi või restorani vanalinnas. Asukoht spordihallis või huvikoolis annab kohvikule teise mängumaa.

Pärnu Postimees uuris Pernova loodusmajas Murumaja kohvikut pidavalt Merle Einolalt ja Pärnu spordihalli kohviku perenaiselt Viiu Viksilt, kas tavapärasest mõnevõrra erinevates tingimustes kohviku pidamine tasub end ära.

Selgus, et kui esimesel paaril aastal oma tööle peale maksta, kõvasti rabada ja külastajate meelitamiseks pidevalt uusi nippe leiutada, teenib ühe inimese palga välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles