Kilgi suurettevõtet ähvardab hiigelnõue

Martin Laine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Kilk (paremal) on leidnud alatihti tee kohtusaali, aga praegusel juhul peab kohtus närve kulutama tema ettevõtte AS Transcomi juhataja Kaspar Kokk (seljaga).
Rein Kilk (paremal) on leidnud alatihti tee kohtusaali, aga praegusel juhul peab kohtus närve kulutama tema ettevõtte AS Transcomi juhataja Kaspar Kokk (seljaga). Foto: Margus Ansu / Postimees

Rein Kilgi kunagine äri AS RST Varad nõuab tema praeguselt suurettevõttelt AS Transcomilt 4,6 miljonit eurot. Vaidlust iseloomustavad kantimised, võltsitud dokumendid ja tähtsate paberite vastasleeri lekkimine.

RST Varad, eelmise nimega AS L. Rei, on skandaalse ajalooga kinnisvarafirma. Näiteks on ettevõtte asutaja raamatu “Kaval Kilk ja kaksteist lolli” kaasautor ja omaaegne Kilgi partner Tarmo Teeväli, kellega Kilgil on oma kohtutee juba käidud.

Kilgist sai 2000. aastal L. Rei omanik. Aastaid hiljem tekkis äril üle kümne miljoni kroonine võlg, mille tulemusena läks ettevõte 2007. aastal pankrotti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles