Teeületaja pälvis viisakuse eest raamatu

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna pärastlõunal otsis Tartu ülikooli Pärnu kolledži lektor Valter Parve sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse esmakursuslaste Kairi Õisma ja Esme Lumiga taas jalakäijat, kes tunnustab ülekäiguraja ees peatuvat autojuhti.

Pärast seda, kui nina maas oli üle tee tuisanud kümmekond inimest, nägid vaatlejad, kuidas jalakäija Aigi Tamm tänas pilku tõstes kunagise postimaja vöötraja juures peatunud autojuhti.

Viisakas liikleja sai valida endale eri raamatute hulgast auhinna. Tamm eelistas raamatut "Dr Haldja lood", mille Postimees Grupi kirjastus Post Factum kampaania heaks annetas.

Eelmise nädala vaatluse käigus jäi veidi üle tunni aja jooksul auhind välja andmata. Täna leidsid vaatlejad autojuhti tänanud jalakäija 15 minutiga.

TÜ Pärnu kolledži sotsiaaltöö ja rehabilitatsiooni korralduse üliõpilasi on kaasatud viisakate autojuhtide ja jalakäijate otsimisse 1998. aasta oktoobrist. Täna otsiti viisakat jalakäijat kuuendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles