Luikede rännuteel peatunuid hämmastas eestlaste korilushuvi

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench (paremal) ja tema ekspeditsioonikaaslased avaldasid Kabli talveakadeemias kohtumisel imestust eestlaste huvi koriluse üle.
Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench (paremal) ja tema ekspeditsioonikaaslased avaldasid Kabli talveakadeemias kohtumisel imestust eestlaste huvi koriluse üle. Foto: Eveli Loorents

Väikeluikede rännuteel Põhja-Venemaalt Petšora lahe äärest Suurbritanniasse lendav inglanna Sacha Dench ja tema ekspeditsioonikaaslased avaldasid Kabli talveakadeemias kohtumisel imestust eestlaste huvi koriluse üle.

Eelmise nädala lõpul Eestiise jõudnud ja Tartus ning Matsalus peatuse teinud Dench jõudis Kabli talveakadeemiasse autoga. Motovarjuga lendamisse otsustati paariks–kolmeks päevaks paus teha, sest jahe ja niiske ilm ei soosi seda ja reisiseltskondki on pärast 2000 kilomeetri läbimist üsna kurnatud.

Kohtumisõhtu Kollamaa puhkemajas kujunes mitteformaalseks sõprade koosistumiseks, kus Dench rääkis värvikaid seiku ekspeditsioonilt ja maitsti kohalikke toite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles