Muusikud toetavad pillide soetamist

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Ülejõe kooli muusikaklassis õppivad sõsarad Melian (vasemal) ja Mirith (paremal) Haavandi käivad pärast tunde õpetaja Kersti Lohu kitarriringis. Kitarriõpe on koolis väga popp, ent paraku ei piisa kuuest pillist, et tunnis võiks iga laps oma pilli sõrmitseda.
Pärnu Ülejõe kooli muusikaklassis õppivad sõsarad Melian (vasemal) ja Mirith (paremal) Haavandi käivad pärast tunde õpetaja Kersti Lohu kitarriringis. Kitarriõpe on koolis väga popp, ent paraku ei piisa kuuest pillist, et tunnis võiks iga laps oma pilli sõrmitseda. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Ülejõe koolis kitarriõpetaja Kersti Lohu juhendamisel sel sügisel kooskäimist alustanud kitarriring osutus laste seas nii populaarseks, et tõi kokku 60 noort kitarrihuvilist.

Kuuldavasti pole õpilaste huvi kitarrimängu vastu pärast esimesi tunde lahtunud, vaid tahtjaid tuleb aina juurde.

Ülejõe kool on küll muusikakallakuga üldhariduskool ja õppeasutusel on esinduslik pillikogu, kuid sedavõrd arvukale hulgale huvilistele napib pille. Akustilisi kitarre on koolil vaid kuus ja neist on ringi lastele ilmselgelt vähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles