Noored blogijad kibelevad mugavustsoonist välja

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Mumm ja Liisa Lotta Tomp otsustasid pärast tutvumist vastata 36 küsimusele, et selgitada, kas nad on parimad sõbrad või paar. Poole küsimustiku pealt oli selge, et neist saab paar.
Udo Mumm ja Liisa Lotta Tomp otsustasid pärast tutvumist vastata 36 küsimusele, et selgitada, kas nad on parimad sõbrad või paar. Poole küsimustiku pealt oli selge, et neist saab paar. Foto: Erakogu

Pärnus elavad Liisa Lotta Tomp ja Udo Mumm kirjutavad enesearengublogi Lottudo, kus nad kajastavad põnevaid eksperimente ja räägivad oma kogemustest, kuidas elu efektiivsemaks muuta, olla õnnelikum ja edukam. “Kõige parem tunnustus on koostööpakkumine. Suurim motivaator olen mina ise,” räägib Liisa Lotta.

“Minu elu pöördepunkt oli see, kui sain seitsmendas klassis aru, et mulle ei meeldi olukord, kus olen. Mul oli vähe sõpru. Pärast kooli tulin koju, panin teleka ja arvuti tööle, tegin kõike korraga ja väljas eriti ei käinud,” meenutab 20aastane Lotta. Neiu võttis kätte ja kandideeris ühte korraldusmeeskonda. Ta organiseeris kümneliikmelise tiimiga 200 inimesele neljapäevase ürituse. Seejärel märkas ta, kuidas teda hinnatakse. Sealt areneski soov end pidevalt proovile panna. “Minu ürituste korraldamise kirg pole vaibunud,” räägib neiu, kellel on järgmisel aastal plaanis Viljandisse kultuurikorraldust õppima minna.

29aastane Udo selgitab, et Lottudo on enesearengublogi, kus noored proovivad mugavustsooni laiendada. Veebipäevik sai alguse juulis, kuid sellele eelnes pooleaastane ettevalmistusperiood, mille käigus uuriti teiste inimeste harjumuste ja enesearengu põhimõtete kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles