Keith Luur jahib Euroopa karikat

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu purjetaja Keith Luur on Euroopa karikasarjas enne viimast etappi  kolmandal positsioonil.
Pärnu purjetaja Keith Luur on Euroopa karikasarjas enne viimast etappi kolmandal positsioonil. Foto: Ott Kallas

Pärnu jahtklubi treenerite kasvandik Keith Luur on Laser 4,7 klassi Euroopa karikasarjas kolmas. Edetabelit juhib itaallane Cesare Barabino ja teisel kohal asub liidri kaasmaalane Andrea Crisi.

Esikolmikule järgnevad Matteo Paulon (ITA), Benjamin Prikryl (CZE), Lorenzo Meloni (ITA), Dovydas Nikitinas (LTU), Filippo Safret (ITA), Melvin Aasav (EST) ja Martino Bonomo Pettini (ITA). Kokku on karikavõistluste edetabelipunkte saanud 362 purjetajat 27 riigist.

"Euroopa karikasarja kuulub sel aastal tosin regatti, millest igal sportlasel läheb arvesse neli paremat tulemust," selgitas Pärnu jahtklubi purjespordikooli peatreener Argo Kruusmägi. "Keith on sarja osavõistlustel tänavu purjetanud Prantsusmaal, Rumeenias, Soomes ja Leedus. Laser 4,7 klassi Euroopa karikavõitja selgub Horvaatias 29. detsembril algaval aastavahetuse regatil, kus peale Luuri kavatsevad seilata ka meie klubi paremad Optimisti klassi roolimehed."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles