Jalgpallurite hooaeg lõppes

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor Pärnu jalgpalliklubi meeskond (valges) võitles teises liigas kogenud vastastega kõvasti, kuid liiga võitnud Paide linnameeskonna duublile noored pärnakad tänavu veel vastu ei saanud ja kaotasid kahel korral 0:2.
Noor Pärnu jalgpalliklubi meeskond (valges) võitles teises liigas kogenud vastastega kõvasti, kuid liiga võitnud Paide linnameeskonna duublile noored pärnakad tänavu veel vastu ei saanud ja kaotasid kahel korral 0:2. Foto: Gertrud Alatare

Jalgpalli Eesti meistrivõistluste madalamates liigades lõppes hooaeg ja seal pallival kolmel Pärnu meeskonnal oli põhjust nii rahule jääda kui pettuda.

Kõige rohkem oli hooajaga rahul jalgpalli meistrivõistluste kolmanda liiga läänetsoonis võrdsete punktidega Raplamaa JK järel teise koha saanud Pärnu JK Vapruse meeskonna treener Taavi Midenbritt.

Vaprus on kolmest ainus, kelle hooaeg jätkub, sest meeskonnal seisavad ees üleminekumängud teise liiga lääne-lõunatsooni kaheksanda Tallinna FC Ararat TTÜ vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles