Linnapea avas kaks uusarendust tunniga

Martin Laine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius pani nurgakivi kerkivale Lille 55 kortermajale, umbes tund hiljem oli ta juba elamukvartali Fiume Portata pidulikul avamisüritusel. Selline päevaplaan iseloomustab linnas elavnevat kinnisvaraturgu.
Pärnu linnapea Romek Kosenkranius pani nurgakivi kerkivale Lille 55 kortermajale, umbes tund hiljem oli ta juba elamukvartali Fiume Portata pidulikul avamisüritusel. Selline päevaplaan iseloomustab linnas elavnevat kinnisvaraturgu. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu kinnisvaraturg hoogustub. Sellest andis aimu Pärnu linnapea Romek Kosenkraniuse eilne päevaplaan, kui ta külastas kaht peagi valmivat objekti.

Eile kella 14 paiku asetas linnapea nurgakivi Lille 55 korterelamule, mis hakkab kodu pakkuma 57 perele.

“Viimati kerkis nii suur kortermaja 2005. aastal Papiniidu rajooni. See on märk sellest, et meie kinnisvaraturg kosub,” sõnas linnapea ja lisas lootusrikkalt, et aastaid pärast majanduskriisi on turul taas arengut näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles