Võrkpallurid alistasid tasavägises mängus Järvamaa

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi.
Pärnu võrkpalliklubi. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Täna peeti Balti riike ühendavas võrkpalliliigas üks mäng, kui Pärnu võrkpalliklubi sai kodus raske võidu Järvamaa võrkpalliklubi üle tulemusega 3:1.

Pärnu spordihallis toimunud kohtumine osutus mõnevõrra ootamatult väga tasavägiseks. Pärnakad kaotasid esimese geimi 28:30 aga võitsid siis kolm järgnevat 26:24, 25:23 ja 25:18.

Pärnu meeskonna eest tõid Taavet Leppik, Toms Švans ja Aleksandrs Kudrjašovs kõik 14 punkti. Sander Rätsep panustas 13 punktiga.

Järvamaa poolel kerkis üleplatsimeheks Linas Petravicius 22 punktiga.

Kui 14 meeskonda ühendavas liigas on ülejäänud selle vooru mängud mängimata, kerkisid siiani kaks võitu ja kaotuse teeninud pärnakad liiga liidriks seitsme punktiga. Järvamaa on viimane. Ülejäänud vastasseisud leiavad aset nädalavahetusel.

Pärnakate järgmine mäng on kolmapäeval, kui Eesti karikavõistluste veerandfinaalis võõrustatakse koduses spordihallis esiliiga meeskonda TTÜ/Kiili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles