Rasmus Rändvee jätkab soolokarjääriga

Martin Laine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee.
Rasmus Rändvee. Foto: Ardi Truija

Täna esitleb laulja Rasmus Rändvee Noortebändi konkursi finaalkontserdil oma singlit, mis on tema sooloprojekti esimene pääsuke.

Saate "Eesti otsib superstaari" võitja ja rokkbänd Facelift Deeriga tegusid teinud pärnakas teatas ametlikult, et jätkab sooloartistina.

"Bändi lahkuminek oli asjade loomulik käik. Inimesed said suureks ja läksid ülikooli. Pärast seda üksi jätkamine oli seega ju ootuspärane," rääkis Rändvee Noortebändi tiimi filmitud videos. "Alguses oli loomulikult hirmutav, kuid võtsin end käsile."

Rändvee tõdes, et kuna sooloartistina on tal rohkem väljavaateid teha asju enda moodi, võib tema uus muusikastiil seniseid fänne üllatada. "Minu stiil on muutunud," ütles ta.

"Tahaksin näidata Eestile, mis mees ma tegelikult olen," avaldas Rändvee oma ambitsioone. "Kuule ja tagasi."

Rändvee ütles, et teda aitab suurepärane tiim. "Bert Prikenfeld, Ewert Sundja ja šoti rokkstaar Steward J. Brock," loetles ta.

Päris üksi Rändvee siiski lavale ei torma. Lauljat aitavad tema kauaaegsed sõbrad ja pillimehed Karl Kallas (Facelift Deeri kunagine kitarrist), Karl-Erik Tamme ja Karl Kevad.

Täna õhtul võtab pealinnas Sõpruse kinos Noortebändi finaalis omavahel mõõtu neli bändi. Muu hulgas on finalistide hulka pääsenud pärnakate bänd Charlemange.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles