Koidula kool pälvis tunnustuse

Ille Rohtlaan
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Koidula gümnaasium pälvis  hariduse ja infotehnoloogia sihtasutuse programi „Digitaalselt aktiivse kooli“ kuldtaseme tunnustuse.
Pärnu Koidula gümnaasium pälvis hariduse ja infotehnoloogia sihtasutuse programi „Digitaalselt aktiivse kooli“ kuldtaseme tunnustuse. Foto: HITSA

Pärnu Koidula gümnaasium pälvis  hariduse ja infotehnoloogia sihtasutuse programmi „Digitaalselt aktiivse kooli“ kuldtaseme.

„Digitaalselt aktiivne kool“ on tunnustus õppeasutusele, mis kolme viimase õppeaasta jooksul on kasutanud aktiivselt digitaalseid võimalusi.

Tallinna reaalkoolis hariduse ja infotehnoloogia sihtasutuse (HITSA) sügiskonverentsil pälvis 78 Eesti õppeasutust tunnustuse kolmes kategoorias: kuld-, hõbe- ja pronkstase. 

Kuldtaseme kooliks sai pürgida kool, mis oli aktiivne kõigis viies tegevusgrupis nagu digipädevusearendamine, pedagoogilinerepertuaar, muutused õpetajate suhtepildis, muutused õpilaste omavahelistes suhetes, õpikorraldus ja õpikeskkond.

Digitaalselt aktiivsete koolide väljaselgitamiseks töötas HITSA välja oma metoodika. Tegevuse kaardistamisel määrati kindlaks koolide aktiivsus, kas ja kui tihti või kui suures osas on kool panustanud eri tegevusvaldkondadesse. Kuldtaseme kooliks sai pürgida kool, mis oli aktiivne kõigis viies tegevusgrupis, hõbetase omistati koolile, mis oli tegus neljas tegevusgrupis või oli mõni tegevusgrupp vähem esindatud. Pronkstaseme kooliks nimetati kool, mis oli aktiivne kolmes tegevusgrupis või oli mõni neist vähem aktiivne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles