Pärnumaa koolide digiaktiivsus pälvis tunnustuse

Raido Keskküla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mai koolile antud tunnustusplaat.
Mai koolile antud tunnustusplaat. Foto: Hanno Saks

Tallinna reaalkoolis toimunud info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) sügiskonverentsil tunnustati digitaalselt aktiivseid koole. Pärnumaa koolidest tunnistati kuldtaseme vääriliseks Koidula gümnaasium, Mai kool ja Vanalinna põhikool.

Hõbetaseme tunnustuse osaliseks said Pärnumaalt ühisgümnaasium ja Pärnu-Jaagupi gümnaasium (sellest õppeaastast põhikool) ning Kuninga tänava ja Paikuse põhikool. Pronkstasemele jõudsid Tõstamaa keskkool ja Pärnu Tammsaare kool.

Tunnustuse pälvis ühtekokku 78 õppeasutust üle Eesti.

"Digitaalselt aktiivne kool" on tunnustus õppeasutusele, kes on kolme viimase õppeaasta jooksul aktiivselt kasutanud digitaalseid võimalusi.

Tunnustuse eesmärk on seada eeskujuks koole, mis on muutunud valdkonna eestvedajaiks ja millelt on teistelgi palju õppida. Samuti innustada neid koole, mis on seadnud sihi oma õpetajaid ja õpilasi suunata digimaailmas oskuslikult tegutsema ning astunud selleks esimesi samme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles