Galerii: Pärnu-Jaagupi lapsevanemad üllatasid lasteaeda põriseva kingitusega

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu-Jaagupi lasteaia Sipsiku rühma laste vanemad meisterdasid lasteaiale kingituseks viis uhket autot.

Lasteaia direktor Sirje Mölder ütles, et eile õhtul lasteaia õuel üles seatud puidust sõidukid valmisid lastevanemate initsiatiivil.

"Kõik viis vahvat autot on algusest lõpuni Sipsiku rühma laste isside välja mõeldud ja tehtud. Roolidega masinad tegid nad oma rühma isadepäeva üritusel," lausus Mölder.

Direktor sõnas, et aastaid tagasi oli lasteaiahoovis üks puidust auto, mis ajapikku ära lagunes. Uut asemele ei hangitud, kuigi roolitavast õueatraktsioonist tehti aastate jooksul aeg-ajalt juttu.

Nüüd aga pakkusid vanemad ise välja, et teevad lasteaiale puidust neljarattalised masinad, kuna need meeldivad mudilastele.

Et õueala täitub korraga viie ägeda autoga, ei osanud lasteaed Mölderi jutu järgi oodata. "Nii vägevaid masinaid ei osanud me tõepoolest loota," tunnistas direktor. "Vähe sellest, et lastel on täna üllatust palju, aga meie, täiskasvanud, olime samuti pahviks löödud. Need on ju nagu päris autod."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles