Pärnu kaotas Balti liigas Jurmalale

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti suvepealinn Pärnu kohtus täna õhtul kodusaalis korvpalli Balti liiga mängus omataolise lõunanaabrite kuurordi Jurmalaga. Mängu alguses näis, nagu meeskonnad soovivad skoorigi sarnasena hoida: poolajapausilegi läksid nad 35:35 viigiseisul.

Nii siiski ei läinud, sest Pärnu mäng vajus kolmanda veerandi esimeses pooles täiesti ära. Jurmala tegi 12:0 spurdi, enne kui Karl-Martin Kask palli veaga pealt surus ja sellele järgnenud vabaviske (nagu neli ülejäänutki) plärtsti mööda viskas.

Hoominata sellest ei andnud pärnakad alla ja võitlesid hingestatult. Ehkki lätlastel õnnestus vahepeal 12 punktiga eest ära minna, tuli Pärnu mängu tagasi. Umbes minut enne veerandaja lõppu jõudis kodumeeskond Teddy Okereafori ja Vaidotas Volkuse kolme järjepanu tabatud kaugviske järel kolme punkti kaugusele. Viimasele veerandile läksid rivaalid vastu seisul 46:51.

Viimasel perioodil jätkasid meeskonnad üsnagi võrdset heitlust. Nii teenis lätlastele 64:72 alla jäänud Pärnu selle hooaja kolmanda kaotuse Balti liigas.

18 punktiga oli Pärnu tulemuslikem mängija Volkus. Okereafor toetas teda 15 punkti ja üheksa lauapalliga.

Jurmala eest viskas enim punkte Edgars Jeromanovs, kelle arvele kogunes 18 punkti.

Pärnu Sadama nime kandev siinne korvpalli esindusmeeskond on Balti liiga A-alagrupis kolme kaotusega kuues. Kahe alagrupi peale kokku osaleb liigas tänavu 14 meeskonda.

Järgmisena mängib Pärnu 9. novembril, kui Eesti meistriliiga mängus võõrustab suvepealinlasi TTÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles