Masinatehase lammutamine linnaelu suurt ei häiri

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

Pärnu masinatehase ohtlike osade lammutamiseni on jäänud mõni päev. Varisemisohtlike ja tulekahjus kannatanud hooneosade mahavõtmisega tehakse algust pärast seda, kui läinud nädalal alanud ettevalmistustööd on ühel pool.

AS Nordeconi juhatuse esimehe Jaano Vingi selgitust mööda ei pruugi ohtlike hooneosade lammutamine tehasest välja paista, kuna töö käib tehase territooriumil ja masinatehase ala jääb tööde ajalgi sissetungijate eest senisel kujul kaitstuks.

“Seis Rääma 7 kinnistuga on selline, et oleme saanud Pärnu linnalt kõik 14 lammutamiseks vajalikku luba ja teavitanud lammutustööde alustamisest muinsuskaitseametit, mis on meile väljastanud loa masinatehase maapealsete konstruktsioonide lammutamise kohta,” teatas Vink ja lisas, et linnakodanike elu ei tohiks kolossi tükkhaaval lõhkumine eriti häirida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles