Suurejõe lapsedki toetavad oma rahvamaja

Silvia Paluoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Tulevase valla investeeringute kavas on meie rahvamaja remondi jätkamine sees,” mainis Suurejõe rahvamaja juhataja Heldi Raude.
“Tulevase valla investeeringute kavas on meie rahvamaja remondi jätkamine sees,” mainis Suurejõe rahvamaja juhataja Heldi Raude. Foto: Urmas Luik

Suurejõe lapsed ütlevad, “tädi Heldi, et see maja ikka püsiks,” ja poetavad annetuskasti kas või paarkümmend senti, et küla ainus kultuurikolle saaks remonditud.

Tädi Heldi ehk Suurejõe rahvamaja juhataja Heldi Raude rääkis, et aasta alguses toimunud külakoosolekul otsustati hakata kogukonnahoone uuendamise toetuseks korjama annetusi ja Vändra vallavalitsus avas sihtotstarbelise konto. Sellele on laekunud veidi üle 500 euro, kuid annetuskast on avatud rahvamajaski.

“Väga on vaja vahetada aknad-uksed ja loomulikult tänapäevastada WCd. Ma olen ülitänulik neile täiskasvanuile ja lastele, kes on maja rekonstrueerimise alustamist toetanud,” rääkis Raude.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles