Video ja galerii: Jõulumäel võistlesid kaunid omanäolised koerad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme toimub Jõulumäe tervisespordikeskuses kelgukoeraspordi võistlussarja “Baltic Cup 2016” finaaletapina Balto sügiskross, mis ühtlasi kuulub maailmakarikasarja arvestusse. Samal ajal kogutakse kohapeal annetusi Pärnu kodutute loomade varjupaiga koertemaja ehitustööde lõpetamiseks.

"Võistlusele on end kirja pannud üle 120 osaleja nii Baltimaadest kui Venemaalt," rääkis võistluse üks korraldajaid Aigar Kuus kelgukoerte klubist Baltosport. Koerad võtavad teineteiselt mõõtu käru-, tõuke- ja jalgrattaveos ning koertekrossis ehk jooksus.

Võistluste korraldajad on Jõulumäe spordikeskusele koostöö eest tänulikud. “Oleme Jõulumäel küll esimest korda, kuid tegu on suure ja asjaliku keskusega, kus sellist võistlust hea teha,” ütles Kruus. “Paljud suusakeskused ei taha koertega üritust lubada, kuid Jõulumäega vedas meil väga.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles