Noorte tugila ulatab sõbrakäe

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are tugila noorsootöötajad Pille Kuusik (vasakul) ja Kaialiis Roostalu on valmis ummikus noortele appi minema. “Tahame, et noor leiaks elus õige teeotsa. Oleme tema kõrval,” ütles Kuusik.
Are tugila noorsootöötajad Pille Kuusik (vasakul) ja Kaialiis Roostalu on valmis ummikus noortele appi minema. “Tahame, et noor leiaks elus õige teeotsa. Oleme tema kõrval,” ütles Kuusik. Foto: Urmas Luik

Kodumaakonna viies omavalitsuses noorte tugila programmis tööga alustanud Pille Kuusik tahab ummikseisus noori sõbralikult innustada ja utsitada. “Aitame noorel inimesel endas selgusele jõuda ja valikuid teha,” selgitab ta oma rolli.

Are avatud noortekeskuses tegevust alustanud Pärnumaa noorte tugila noorsootöötajate Pille Kuusiku ja Kaialiis Roostalu põhitegevuspiirkonnad on Are, Halinga, Tori, Vändra vald ja Vändra alev.

Kuusik selgitab, et Are vallamaja noortekeskuses tegutsevasse noorte tugilasse võivad tulla kõik noored kogu Pärnumaalt või kaugemaltki, kui neil on soovi üle. Ühe noore nõustamine on protsess, mis võib kesta kuni pool aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles