Muusikakool kutsub tasuta kontserdile

Anu Jürisson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olga Tambre.
Olga Tambre. Foto: Erakogu

Pärnu muusikakooli eestvedamisel annavad täna kell 15 Pärnu kontserdimaja kammersaalis tasuta kontserdi tšellist Peeter Paemurru ja pianist Olga Tambre. Kavas on Brahmsi tšellosonaadid.

Muusikakooli projektijuht Maarja Talts märkis, et Olga Tambre soovis väga Pärnu muusikakooli esinema tulla, kuna ta on siin linnas lapsepõlve veetnud ja tema isa Uno Tambre oli siin pikka aega klaveriõpetaja. Olga õppis algul oma isa käe all, läks edasi õppima Tallinna muusikakeskkooli, Eesti riiklikku konservatooriumi ja hiljem täiendas end Moskvas.

1976. aastast töötab Tambre õppejõuna Eesti muusika- ja teatriakadeemias ja astub selle kõrvalt üles interpreedina. Ta diplomeeritud psühholoog muusikateraapia alal ja Eesti muusikateraapia ühingu liige.

Tšellist Peeter Paemurru on lõpetanud Moskva konservatooriumi ja töötanud aastaid rahvusooper Estonia orkestri tšellorühma kontsertmeistri ja orkestrandina. 1977. aastast alates õpetab ta noori muusikuid Eesti muusika- ja teatriakadeemias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles