Sindi mudilaste pillipark täienes

Silja Joon
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos rahvamuusikust muusikaõpetaja Ülle Jantsoni (paremal) ja Sindi lasteaia direktori Viivi Palmissaarega kanti muusikapoes uutel ukuleledel ette tore talvine lauluke.
Koos rahvamuusikust muusikaõpetaja Ülle Jantsoni (paremal) ja Sindi lasteaia direktori Viivi Palmissaarega kanti muusikapoes uutel ukuleledel ette tore talvine lauluke. Foto: Mailiis Ollino

Sindi mudilased saavad nüüd pihku trummid ja ukuleled, sest nende õpetaja on võtnud nõuks lapsed maast madalast pillimängu kaudu folkloori juurde tuua. Üle-eestiline algatus “Igale lapsele oma pill” just seda võimaldabki.

“Lasteaia muusikaõpetajad on meil alati rahvamuusika armastajad olnud. Nelja aasta eest tööle tulnud Ülle Jantson algatas laste folklooriringi ja tegi pilliprojekti raames toreda valiku: ukuleled, džembed ja kandled,” kõneles Sindi lasteaia direktor Viivi Palmissaar.

Palmissaar tõdes, et kuna Sindil on oma muusikakool, on teretulnud, et lapsed saavad juba lasteaias minivariandis pillidega tutvuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles