Pärnumaa koolid olid õpioskuste võistlusel edukad

Raido Keskküla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasium.
Sütevaka humanitaargümnaasium. Foto: Urmas Luik

Üleriigilisel õpioskuste võistlusel saavutas Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium 15 kooli seas teise koha, maakonda esindanud Paikuse põhikool jagas Saue gümnaasiumiga neljandat–viiendat kohta.

Sütevaka võistkonda kuulusid Lisanna Jepiselg, Maria-Brigitta Kaevand, Emma Liisa Lõhmus, Rebeka Luks ja Grete Rebane. Õppureid juhendas õpetaja Eve Salla.Paikuse põhikooli eest võistlesid Riin Annusvere, Triin Kose, Kristin Laanemets, Pille-Riin Reigo ja Karoliine Tarjus. Noori juhendasid õpetajad Liina Kivisto, Maarja Tärk ja Külli Jürisoo.Õpioskuste võistlusel panevad ennast proovile koolide kuuendate klasside viieliikmelised võistkonnad. Ülesannete pearõhk on otsitava teabe määratlemisel ja selle käsitlemise oskustel. Kasutatakse mitmesuguseid teatmeteoseid ja töövahendeid. Osa ülesandeid lahendatakse arvuti abil.Õpioskuste võistlust korraldab Tallinna ülikool koostöös haridus- ja teadusministeeriumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles