Galerii: Vanalinna kooli pered pidasid sportlikku isadepäeva

Anu Villmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtupoolikul oli Pärnu Vanalinna põhikooli saal tulvil siginat-saginat, sest 60 peret oli leidnud aega, et üheskoos sportlikult tähistada saabuvat isadepäeva.

Rõõmu ja lustimist jagus nii väikestele kui suurtele.

“Üks patsijuppidega piiga kiitis hoolega issit selle eest, et too oli osav spordivõistlustel. Keegi noorsand oli aga üllatanud, et paps kohe tema joonistatud pilti isast ära ei tundnud - poiss oli ju portree kõrvale isa Audi auto märgi teinud,” vahendas ürituse muljeid Vanalinna kooli õpetaja Eve Hirvela.

Saalihokit mängides unustasid issid õige kiiresti kurtmise, et nad sel alal profid pole: kõik rabelesid kui üks mees hasartselt võidu nimel. Samal ajal kui isad spordimängudes mõõtu võtsid, joonistasid lapsed koos emadega isadest portreed.

“Lapsed olid nii õnnelikud, et emad ja isad olid leidnud aega koos nendega kooli tegutsema tulla,” märkis Hirvela.

Kooli hoolekogu pakkus peredele jooke ja pirukaid. Müügitulu kasutatakse kevadisel koolikonverentsil tublide õpilaste premeerimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles