Eestlased näitavad tenniseturniiril head mängu

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma.
Kenneth Raisma. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu tennisekeskuses 10 000dollarilise auhinnafondiga tenniseturniiril Paf Open jõudsid Vladimir Ivanov ja Kenneth Raisma üksikmängus pool- ja paarismängus finaali.

Neljapäeval toimunud üksikmängu veerandfinaalis alistas Ivanov (ATP 538) turniiril teise asetusega venelase Evgeny Tyrnevi (ATP 377) 6:3 7:6(7) ja Raisma (ATP 898) teise Venemaa esindaja Vitaly Kozyukovi (ATP 594) tulemusega 7:6(5), 6:4.

Tänastes poolfinaalides seisab ees Eesti-Hollandi duell. Ivanovi vastane on Niels Lootsma (ATP 628), kes  eelmisel nädalal võitis Paf Openi turniiri Tallinnas, ja Raisma ristab reketi Botic Van de Zandschulpiga (ATP 517).

Paarismänguturniiri poolfinaalis said Ivanov-Raisma eile samast Hollandi paarist jagu 7:6(5), 6:2 ja kohtub finaalis venelaste Marat Deviatiarovi ja Alexander Vasilenkoga.

Üksikmängu poolfinaalid algavad Pärnu tennisekeskuses täna kell 14 ja eestlastest tuleb esimesena väljakule Ivanov. Raisma mängib pärast selle matši lõppu.

Paarismängu finaal ei alga enne kella 18.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles