Võrkpallurid naasid Lätist kahe võiduga

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu meeskond noppis kaks võitu.
Pärnu meeskond noppis kaks võitu. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas pühapäeval Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas Lätis Ozolniekis sealse Poliursi 3:1 (25:19, 21:25, 25:23, 25:21).

Pärnu meeskonna liikmetest oli heas hoos pikalt vigastatud olnud, kuid mullu liiga parimaks valitud Hindrek Pulk, kelle arvele kogunes lõpuks 22 punkti. Taavet Leppik tõi 15 ja Sander Rätsep 13 punkti.

Laupäeval Riias samasuguse tulemusega RTU/Robežsardze alistanud Pärnu meeskond naasis Lätist seega kahe võiduga. Pärnu meeskond on võitnud viiest mängust neli ja turniiritabelis on neil koos 13 punkti, mis asetab nad teisele kohale.

Pärnu meeskonna hooaeg jätkub neljapäeval, kui Pärnu spordihallis võõrustatakse Eesti karikasarja poolfinaalis Järvamaa võrkpalliklubi meeskonda. Pühapäeval sõidab pärnakaile liigamänguks külla Rakvere võrkpalliklubi meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles