Õige taktika tõi kena võidu

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Vihmoja (palliga) ja Kristen Saarts sahistasid Maardu linnameeskonna väravavõrku kahepeale kokku kolm korda. Peale selle sai Saarts enda nimele ka väravasöödu.
Tõnis Vihmoja (palliga) ja Kristen Saarts sahistasid Maardu linnameeskonna väravavõrku kahepeale kokku kolm korda. Peale selle sai Saarts enda nimele ka väravasöödu. Foto: Urmas Luik

Kuigi Eesti jalgpalli meistriliigasse püsimajäämise nimel peetud üleminekumängus alistas Pärnu linnameeskond laupäeval võõrsil Maardu linnameeskonna 5:1, ei kavatse meeskond jalga sirgu lasta korduskohtumiseski.

Lumisel ja libedal Maardu kunstmurustaadionil peetud kohtumist alustasid paremini külalised. Kaheksandal minutil jõudis pall Maardu meeskonna värava ees pärnaka Risto Pärnatini, kes suunas selle värava suunas. Pall põrkus vastu Maardu kaitsjaid, kuni ületas lõpuks väravajoone. Protokolli läks kirja Maardu meeskonna omavärav.

Pärast kaotusseisu jäämist üritas kodumeeskond seisu viigistada. Pärnakad kaotasid tihti keskväljal palli ega suutnud kuidagi mängu ehitada. Õnneks oli Pärnu väravas kindel mees Kristjan Tamme, kes tõrjus mitu Maardu meeskonna pealelööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles